Hopp til hovedinnholdet

jeg er en jente på 13 år som har hatt sammenleie uten kondom mange ganger , men det kom aldri noe inni meg

 

Spørsmål
Hei . jeg er en jente på 13 år som har hatt sammenleie uten kondom mange ganger , men det kom aldri noe inni meg , for 2 dager siden begynte jeg å få en veldig blodig mensen .. nesten at jeg måtte bytte bind + tampong vær 10 min .. i dag har det kommet sånne store harde blod klomper ser nesten ut som sånn "gele" sikkelig ekkelt ! det har kommet i over en time nå .Også er det liksom at det kommer sånn over hele bindet !! hva kan det være fornoe ? Kan det være ett dødt foster ? !! i såfall er det falig ?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
Desverre er det slik at all ubeskyttet samleie kan gi en uønsket graviditet og mulighet for å bli smittet med en seksuelt overførbar infeksjon. Siden gutten ikke fikk utløsning inni deg er muligheten for å bli gravid liten. Den er alikevell tilstede, da det kan ha kommet ut litt sædceller fra guttens penis før han fikk utløsning. Dette behøver hverken du eller gutten å merke.
Du skriver at du har fått en stor blødning nå, mest sannsynlig er dette mensen som har kommet, men det kan også være en graviditet som ikke har utviklet seg som den skal. Dersom blødningen ikke gir seg bør du oppsøke en lege. Uansett anbefaler jeg deg å oppsøke helsestasjon for ungdom eller legen din slik at du kan få veiledning om hvilken prevensjon som kan passe for deg.
Lykke til.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Graviditet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om graviditet


Quiz: Hva vet du om samer?

Hva er "Samefolket"?