Hopp til hovedinnholdet

Redd for spontanabort..

account_circle

SPØRSMÅL

hei.. jeg er ei jente på snart 20 år som er gravid for først gang.
hadde en spontanabort for ca 2,5 månde siden. og nå er jeg kjempe redd for å miste igjen, miste sist i uke 5, er nå i uke 7 beskreftet med legen. jeg har ikke hat noen blødniger så det er ikke det eg beskymrer meg for. eg har ikke så mye symtomer å det skremer meg.

det eineste jeg føler av og til er: mensmurringer (som har sluttet nå),krampe i leggene (av og til), vonst i brystvortene, veldig vondt i ryggen når jeg går mye serlig på jobb, luft i magen og oppblåst. føler meg for det meste ikke gravid. det høres sikkert ut som jeg har mye symtomer men jeg har det sjelden. men var hos legen hun sa at mange hadde det sånn, blei ikke så veldig ned roet av det..

skreiv og paprier på graviditeten, tok blod prøver, blodrykk, vekt, høyde så hørte hun på hjerte og lungene min.. kan de finna ut om noe er galt gjenom dette.. har lyst å kjøpe en privat ultralyd men er for redd at jeg ikke får se hjerte slag.

når jeg legger meg for kvelden fryser jeg så våkner jeg på natten og er kjempe varm så må jeg på do etter jeg har vert på do er jeg sulten så jeg spiset og våkner klarer ikke sover før det har gått en liten stund.. er det derfor jeg ikke er kvalm for jeg spiser på natta?

jeg vil virkelig vær kvalm for da kan jeg føle meg gravid.
trenger virkelig noen SVAR FORT rett før blir liv redd!

mvh silje, plis svar så fort dere kan.
account_circle