Hopp til hovedinnholdet

Hvordan ta abort nå i disse corona tider?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For ca. 8 uker siden hadde jeg ubeskyttet sex, men han kom ikke. Er fortsatt redd for at jeg er gravid fordi jeg har nesten alle symptomene. Skal ta test imorgen. Men det er lurer på er hvordan skal jeg ta abort i disse corona tidene? Alle leger og sånt er jo stengt. Og må foreldrene mine vite at jeg tar abort? Jeg blir 16 om 4 måneder. Jeg vil virkelig ikke at de skal få vite det. Det er egt best at de ikke vet. Jeg Kan få støtte av venner osv. Har hatt masse problemer med mamma og pappa fra før så dette vii nok gjøre det verre.

SVAR

Besvart 19.03.2020 22:50:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
account_circle