Hopp til hovedinnholdet

Ubeskyttet sex for 5 måneder siden. Kan jeg være gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 18 år. Jeg hadde ubeskyttet sex for 5 måneder siden, og har hele veien fått mensen 1 gang i måneden (hver fjerde uke) siden den gang. Jeg over-tenker veldig, og er redd jeg er gravid, selv om jeg har hatt mensen flere ganger. Jeg er også redd for å ta graviditetstest. Hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 25.11.2019 13:17:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest. Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Har du slitsomme tanker, grubling og tankekjør?

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Her får du råd som kan hjelpe.

 

Les mer
account_circle