Hopp til hovedinnholdet

Er bekymret for graviditet selv om jeg går på p-piller.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Har gått på p-piller yasminelle28 i snart 3 år. Tar ppillene til stort sett samme tid hver dag, og pleier vanligvis å hoppe over mensen. Til tross for at jeg er ganske trygg på at jeg tar pillene korrekt, klarer jeg likevel ikke å slutte å bekymre meg for om jeg er gravid ettersom jeg og kjæresten har ubeskyttet sex. Han har aldri kommet inni meg, men vet dog at det kan være sæd i precummet. Har di siste dagene har både kløe på niplene, samt en brun, slimete og kornete utflod. I dag når jeg våknet var det også kommet en del blod. Hva kan dette være? Kan jeg være gravid, til tross for ppillene og at han aldri har kommet inni meg? Kan det evt være graviditet utenfor livmora? Vi hadde sex sist forrige søndag (for en uke siden) - kan legen se om jeg er gravid dersom jeg tar en blodprøve? Var hos gyn for to uker siden og hun sa ar t livmora mi var «klappet sammen» slik at det vil ikke være mulig å bli gravid så lenge jeg fortsetter med pillene, men jeg klarer ikke å slappe av..

SVAR

Besvart 02.03.2020 13:28:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest. Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Gravid og usikker? Få gratis veiledning hos Amathea

Det kan være vanskelig å vite hva du skal gjøre om du oppdager at du er gravid. Da kan det være godt å ha noen å snakke med. Amathea gir tilbud til alle som trenger det i hele landet på telefon, chat eller mail.

 

Les mer
account_circle