Hopp til hovedinnholdet

Hvordan rense piercingen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg tok piercing i navlen min for 2 og en halv mnd siden. Den var ganske bra på starten men så fikk jeg en liten kule på magen og når jeg skulle rense inni så gjorde det vondt fordi jeg hadde fått sår inni navlen rett der hvor piercingen var. Jeg skjønte jo selvfølgelig at dette var en infeksjon/betennelse, men jeg hadde ikke lyst til å ta ut piercingen min. Jeg renser den med pyrisept (som er anbefalt) 2-3 hver dag og jeg renser den også med saltvann (bruker vanlig salt ikke havsalt) som jeg leste var fra for betennelser. Har hatt betennelsen min i ca 1 mnd snart og den har blitt bedre mye, men der gjør fortsatt litt condt å rense inni navlen og den lille kulen er fortsatt der (men som sagt har blitt bedre og jeg tror den går bort snart) Lurer på om det er normalt å ha den så lenge og om der er noe jeg burde gjøre? Vil prøve å unngå å måtte ta ut piercingen min.

SVAR

Besvart 22.09.2020 13:36:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette bør du vite om piercing

Piercing er ikke så uvanlig, og for de fleste er det ukomplisert og smertefritt. Men du kan få problemer med piercingen din. God hygiene rundt piercingen er viktig.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle