Hopp til hovedinnholdet

Hvor mye paracet kan man ta daglig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! Jeg er en jente på 14 (blir 15 om noen måneder) jeg er ca 173 å veier rundt 58 kg. Hvor mye Paracet kan jeg ta? Tar 2-5 hverdag å noen ganger tar jeg 3 bare på en skoledag! Jeg sliter Lasse med hodepine så det er grunnen! Idag hadde vi matte å jeg spurte læreren min når mattetimen startet om jeg kunne få gå å ta meg en Paracet å hun sa ja. På slutten av mattetimen spurte jeg enda engang å da fikk jeg ikke lov fordi jeg hadde allerede tatt å jeg fikk ikke ta mere den timen.. jeg skjønner ikke greia med å si nei til det så jeg spurte om å få gå på do. Jeg gikk i gangen å hentet en Paracet men jeg fikk d ikke til fordi læreren min så meg.. jeg har tatt daglig Paracet ca hverdag i snart 2år. Jeg skjønner ikke problemet med at jeg ikke får lov bare fordi jeg allerede har tatt? Hvorfor kan jeg ikke ta? Hvor mye kan jeg Paracet kan jeg ta på en dag?

SVAR

Besvart 22.10.2020 07:29:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forgiftning?

Hva skjer hvis du får i deg stoffer kroppen din ikke tåler? Og hvilke stoffer er egentlig farlig? Giftinformasjonen gir deg svar på telefon og nett.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle