Hopp til hovedinnholdet

Jeg har brukt paracet i lang tid hver dag mot hodepine

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! Siden desember 2018 har jeg hatt daglig hodepine! Fra 2018-2019 tok jeg 1-3 Paracet daglig men nå tar jeg mere.. siden sommer har jeg tatt 3-6 Paracet hver dag! Altså 500mg! Jeg er 173cm å veier 59kg.. noen ganger tar jeg 3-6 bare på en skoledag (altså 3-6 på 6timer) nå i det siste har jeg ikke vært i så bra form.. har hatt magesmerter, vært kvalm å svimmel, lite søvn å har hatt veldig tap av appetitt.. det er ikke avtalt med lege eller noe med Paracet bruken min.. læreren min sier at han blir bekymra over at jeg spør en del om jeg kan gå å hente meg en Paracet fordi det kan gå utover nyrene å leveres min! Men spørsmålet mitt er om jeg har hatt smerter i magen å vært uvell, tap av appetitt å søvn fordi jeg tar får mye Paracet.. er egt ikke sikker på hvorfor jeg tar så mye Paracet fordi det funker nesten aaldrii mot hodepina mi.. igår tok jeg Paracet helt automatisk fordi d har blitt til en vane..

SVAR

Besvart 24.10.2020 18:26:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forgiftning?

Hva skjer hvis du får i deg stoffer kroppen din ikke tåler? Og hvilke stoffer er egentlig farlig? Giftinformasjonen gir deg svar på telefon og nett.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle