Hopp til hovedinnholdet

Er min bruk av paracet skadelig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har hatt daglig hodepine i snart 2år! Jeg er på forskjellige behandlinger pga d. Jeg har da tatt ca daglig Paracet siden det startet! Fra sommeren 2020 har jeg kanskje tatt 13- Paracet men etter juli har jeg startet å ta 3-6 Paracet daglig! Jeg tar 500mg å veier 59kg å er 173cm. Jeg fikk beskje fra legen om å ta en pause fra alt av smertestillende! Jeg gikk litt over 2 måneder uten å ta noe form får Paracet men jeg hadde fortsatt konstant hodepine så det er ikke pga Paracetbruken min at jeg har hodepine har legene sagt! I d siste har jeg vært i dårlig form! Jeg har vært slapp, kvalm, svimmel, hatt lite energi, hatt veldig lite matlyst, har vanskeligheter med å sovne osv.. er dette normalt får en jente på 14, eller er jeg i dårlig form fordi jeg har tatt så mye Paracet i d siste? Jeg veier jo 59 kg er 173cm å tar 3-6 Paracet på 500mg daglig! Noen ganger tar jeg bare 3-6 Paracet bare på en skoledag (altså 6 timer) er dette farlig?

SVAR

Besvart 26.10.2020 10:11:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forgiftning?

Hva skjer hvis du får i deg stoffer kroppen din ikke tåler? Og hvilke stoffer er egentlig farlig? Giftinformasjonen gir deg svar på telefon og nett.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle