Hopp til hovedinnholdet

Smerter midt i ryggen, hva bør jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Har plutselig fått så vondt i ryggen når jeg sover. Dvs midt på ryggen, midt på ryggraden. Smertene forsvinner i løpet av morgenen. Jeg har prøvd å Google meg litt fram på hva det kan være, men kommer bare opp «smerter i korsryggen» og føler mine smerter er lengre oppe. Kan nevne at jeg har en spiseforstyrrelse som har gjort at jeg ikke får i meg nok næring. Har gått mye ned i vekt over lang periode, er ikke undervektig, men ikke langt unna heller.. jeg går mye turer og driver med hest. Liker ikke å trene så mye egentlig. Sliter mye psykisk som gjør hverdagen stressende og mye anspent. Jeg er vant til å være stiv i nakke og skuldre, men dette med vondt i midtryggen er nytt. Hva kan dette være? Burde jeg trene styrke? Tips til evt sovestilling? Hatt senga mi siden 2016, så den er jo ganske ny.. tips til hva jeg kan gjøre? Eller ikke burde gjøre? Kan det ha noe med spiseforstyrrelsen?

SVAR

Besvart 01.11.2020 12:41:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle