Hopp til hovedinnholdet

Jeg har tatt 3-6 paracet på 6t over tid og læreren er bekymret.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg har hatt daglig hodepine siden 2018! (jeg er på behandling å legen min prøver å finne ut hvorfor jeg har vondt) mn ingen har funnet ut hvorfor enda. I det siste har heg tatt litt mye Paracet. Har kanskje tatt 3-6 Paracet på en skoledag (6timer) noen ganger tar jeg 500mg å andre ganger 1g. Jeg veier 58kg å er 173cm. Har snakket med legen min før om at jeg tok Paracet men det er en stund siden. Jeg tok en pause fra Paracet i ca 3 måneder så d er ikke derfor jeg har hodepine. I det siste har læreren min sagt at han er skeptisk å bekymret får at heg alltid spørr om jeg kan ta meg en Paracet.. så neste uke må jeg snakke med han om paracetbruken min osv.. jeg vill ikke snakke med han om d. jeg mener selv jeg ikke tar mye Paracet, men han mener noe annet. Han sier at han blir bekymra får meg osv. er det farlig eller overreagerer han bare?

SVAR

Besvart 02.11.2020 21:54:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle