Hopp til hovedinnholdet

Jeg har drukket alkohol på kvisemedisin

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg går på medisinen isotretinoin, og har tidligere drukket regelmessig. Jeg fikk ikke beskjed om at man ikke skal drikke alkohol og har brukt pillene i 2-3 måneder nå. Ettersom jeg ikke fikk beskjed har jeg drukket tidligere. Idag snakket jeg med en kompis som bruker samme medisin som opplyste meg om dette med alkohol. Jeg ble med engang veldig stressa og lurte på hva jeg skal gjøre. Sist gang jeg drakk var for 6 dager siden og da drakk jeg meg full. Har jeg permanent skadet leveren min? Og hva skal jeg gjøre videre. Takk for svar

SVAR

Besvart 05.12.2020 12:07:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Sånn påvirker alkohol kroppen din

Kort tid etter at du drikker alkohol vil du begynne å kjenne virkningene. Hvordan påvirker alkohol kroppen din, og hvordan kan du bruke rusmiddelet på smartest mulig måte?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle