Hopp til hovedinnholdet

Leggkramper, høy puls og stive ledd. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Har hatt helt vilt med leggkramper i høyre bein i natt, det er sååå smertefullt!! Er nesten støl i leggen nå.Våkna 3-5 ganger i natt hvor jeg i flere minutter ikke visste hva jeg skulle gjøre... Dette forekommer noen ganger i måneden, og da oppstår det gjentatte ganger i løpet av en natt... Hva kan dette skyldes?Jeg lever med mye stress, men dette har vart i rundt 2 måneder nå. Jeg jobber mye på betong (butikkansatt), vet ikke om det har noe å si(?). Burde jeg ta dette med legen min, eller er dette noe helt ufarlig? Har også ett annet spørsmål og det gjelder puls. Siden jeg begynte med concerta, så har pulsen min steget betydelig. Før hadde jeg hvilepuls på rundt 45, men nå har jeg en hvilepuls på 80-90 bpm. Jeg satt i badekaret her om dagen, da hadde jeg 180 bpm, og jeg følte at hjerte skulle dette ut, veldig ubehagelig. Fingrene mine er også veldig vonde å bøye(leddene), har kne-og hofteproblemer, og leddene er generelt stive(spesielt når det er kaldt).Kan dette være leddgikt?

SVAR

Besvart 22.12.2020 10:28:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle