Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir veldig kvalm hver dag, hele tiden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg sliter veldig med at jeg blir kvalm hver dag. Det skjer hele tiden: Når jeg er på skolen, når jeg har gym, når jeg er i et kjøpesenter og når jeg er med venner. Det skjer nesten aldri når jeg er alene/hjemme, og hvis det skjer så er det oftest fordi jeg tenker på skolen. Plutselig blir jeg kvalm, varm og vil bare kaste opp, men selv om jeg prøver, får jeg det ikke til. Jeg får bare lyst til å gråte og forstår ingenting. Jeg har begynt å miste motivasjon til ting jeg pleide å like å gjøre og jeg får ikke lyst til å være sammen med andre. Egentlig vet jeg ikke om jeg skulle sette dette på psykisk helse og følelser, fordi jeg er helt forvirret. Det eneste jeg kan si er at jeg vil droppe alt og vil bare ikke måtte gjøre noe. Jeg vet ikke hva spørsmålet er engang, jeg vil bare ha noen råd eller at noen skal fortelle meg hva jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 19.01.2021 14:24:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle