Hopp til hovedinnholdet

Har jeg fått bekkeninfeksjon av spiralen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg fikk satt inn Jaydess hormonspiral for 10 dager siden. Jeg hadde stikkende smerter i dagene etter, men dette ga seg etter hvert. Etter 7 dager (som var anbefalt ventetid) hadde jeg sex, men det var smertefullt. To dager senere (altså i går) våknet jeg opp med mer brennende (ikke stikkende) smerter i nedre deler av magen og nederst i ryggen, særlig på venstre side. Smertene vedvarte i løpet av dagen, ble mer intense på kvelden, og jeg kjenner dem igjen nå. Jeg har ikke feber, men smertene i ryggen og magen skremmer meg litt. Jeg er bekymra for bekkeninfeksjoner, men gynekologen mener smerter som kommer og går er normalt og at jeg skal se det an etter hvert. Hvor lenge kan man gå med en bekkeninfeksjon før det begynner å bli farlig (altså gi arrvev på eggledere)? Har ikke lyst til å bli steril på grunn av en hormonspiral!

SVAR

Besvart 29.01.2021 16:49:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle