Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med uren hud. Trenger jeg resept på isotretinoin orifarm?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 16 som sliter med selvtillit. Det kan det være flere grunner til, men en av hovedgrunnene tror jeg kan være det faktum at jeg sliter med uren hud. Jeg har slitt med det leenge, og kan ikke huske sist gang jeg gikk ut uten sminke og følte meg komfortabel. Til og med når jeg har på meg sminke kjenner jeg på det. Jeg har søkt litt rundt og funnet et medikament, isotretinoin orifarm. Det jeg lurer på er hvor vanskelig er det å få tak i dette? Trenger jeg resept? Og hvem må jeg evt. snakke med for å få det? Er det aldersgrense? Bivirkninger? Jeg er desperat etter å gjøre noe som kan fikse problemet mitt. Det holder ikke med "det er vanlig at jenter på din alder sliter med dette". Jeg klarer ikke mer. På forhånd takk!

SVAR

Besvart 14.09.2015 21:58:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kviser – akne

Nesten alle får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle