Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vondt i brystet, og mange andre symptomer og er redd for at det skal være en alvorlig sykdom.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung. Jeg har en del problemer som er vanskelig å beskrive, men skal prøve så godt jeg kan. Jeg har blitt plaget av forskjellige symptomer noen ganger smerter i brystet, høy puls, hjertebank, stikk smerter over alt, mister mye hår og flasser der, mye hodekløe. Jeg har mange symptomer jeg ikke kommer på nå. Jeg har sure oppstøt som jeg går på medisiner, men jeg glemmer ofte å ta dem så det hjelper ikke så mye. Jeg beskymrer meg ofte og tror jeg har en sykdom. Alltid tror jeg at jeg har en sykdom. Har mast mye om det til mine foreldre. Vi har gått til legen og min lege er veldig dårlig. Hun gjør ingen ting med mine symptomer. Foreldrene mine er lei av å ta med meg til legen fordi det aldri er noe galt. Har tatt mange blodprøvene og allergi tester. Alt er fint. Det hjelper ikke fordi jeg beskymrer meg forsatt. Jeg tror alltid jeg vil få en sykdom og dø. Tror jeg ikke vil leve lenge, jeg er veldig redd. hva skal jeg gjøre? Kan jeg ha en sykdom? helseangst? Har mere å si men tom for ord.

SVAR

Besvart 01.01.2017 22:25:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
account_circle