Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om navlen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg lurer på angående Navlen min. Jeg får dritt inni Navlen min og Bestemoren og foreldrene mine sier at, det er ikke bra å ta vekk dritt inni Navlen eller pirke på den. Den dritten inni Navlen hjelper å tette hulen, slik at vann ikke kommer inn. Hva skjer hvis jeg tar vekk dritt inni Navlen min Sjeldent, ofte, nesten eller hele tiden. Er det bra eller ikke bra i det hele tatt?? Hjelper dritten inni Navlen min å tette hulen slik at vann ikke kommer inn?? Hva er Ulempen ved å ta vekk dritt inni Navlen og hva er fordelen ved å ta vekk dritt inni Navlen?? og har det noe å si at jeg pirker på Navlen eller ikke??

SVAR

Besvart 09.01.2017 10:37:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle