Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om p-stav og tatovering

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg skal ta en ny tatovering neste uke, men kom på at jeg har p-stav (tatt i september 16) i samme arm, veldig nære der tatoveringen kommer. Lurer dermed på om dette skadelig på noe vis eller om det ikke har noe innvirkning på det. Takk på forhånd! Hilsen A

SVAR

Besvart 25.04.2017 10:18:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Tatovering - dette bør du vite

De aller fleste får ingen hudreaksjoner av å tatovere seg, men det er likevel viktig å være klar over at det fins flere mulige hudproblemer som kan oppstå.

 

Les mer
account_circle