Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hudfliker på penis, hva burde jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Dette er noe som haster litt, så håper på raskt svar:) Jeg har lagt merke til at jeg har en del "hudfliker" på penis. De kan ligne litt på bitte små "lommer", så når jeg drar forhuden langt bak kan jeg se at de på en måte åpner/strammer seg. Vanskelig å forklare. Er dette normalt? Idag la jeg også merke til litt flere enn jeg har sett før, så er litt redd for at der sprer seg (rart hvis d). Jeg har ikke sjekka penis så nøye for "hudfliker" før, så det kan godt være jeg bare ikke har sett dem . (jeg vet ikke om hudflik er det riktige ordet for dette, men er det nærmeste jeg klarer å beskrive det) Så mitt problem er altså at jeg har klart å revne en av disse hudflikene. Det klarte jeg da jeg onanerte for et par dager siden. Hudfliken ble løs, og falt av. Nå har jeg et lite sår på penisskaftet som jeg er litt bekymret for. Hva burde jeg gjøre? Såret er vondt, og jeg kan ikke onanere. Jeg er redd for at det er for fuktig til å gro. Jeg er også bekymret for betennelse.

SVAR

Besvart 26.05.2017 14:03:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle