Hopp til hovedinnholdet

 Problemet etter å ha tatt hull i øret.  Problemet etter blindtarmsoperasjon. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg tok hull øverst i øret for 5 år siden, Ett år etter jeg tok hullet i øret, dannet det seg en utvekst bak øret der utgangshullet er. Utveksten er en hard klump som blir rød og opphovnet når jeg har øredobb i. Spesielt når jeg sover på den siden som øredobben er i, får jeg veldig vondt i den regionen øredobben er i. Jeg har prøvd å stikke hull i den for å se om det kom ut noe puss, men kom bare ut blod. Jeg har forsøkt å rense hullet og ikke gått med øredobb, men ingenting hjelper. Hva kan jeg gjøre for å få denne utveksten til å forsvinne? For 3 år siden fikk jeg fjernet blindtarmen med en kikkhullsoperasjon. Det ene snittet var inne i navlen men det er ett svart sting som ikke har falt ut, som er inni navlen enda. Det irriterer meg ikke, og jeg har ikke fått noen komplikasjoner. Bør jeg få stinget fjernet?

SVAR

Besvart 22.06.2017 17:22:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle