Hopp til hovedinnholdet

Helt siden jeg var liten har jeg alltid syntes at møkkete gulv, oppvaskkummen osv var ekkelt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Så jeg vet ikke helt hva det er, men helt siden jeg var liten har jeg alltid syntes at møkkete gulv, oppvaskkummen osv var ekkelt. det er vell ganske vanlig. Men det er bare det at eks åpent bad er gulvene bare såå ekkelt. Liksom jeg vet de vasket gulvene og sånt men bare det at jeg ser en ketshupflekk kan utløse et panikkanfall. Jeg klarer ikke gå der det er møkkete gulv i hvertfall ikke om jeg er barbeint eller om det er vått. Om jeg er på et åpent bad blir det liksom så ekkelt at jeg enten må bruke utesko inne eller så går jeg på tærne som sikkert ser idiotisk ut og er ganske vondt etter en stund. Og det med oppvask. Jeg klarer ikke en gang legge møkkete tallerkner inn i oppvaskmaskinen, det blir bare for ekkelt. Jeg tror heg ikke har ocd, ihvertfall ikke så «kraftig». Det er bare det med møkk og shitt og lort og sånt. Det er det vi skal starte med svømming nå og de sa vi ikke får bruke croks og sko og sånt der. Følernå kl2 på natta at dette blir et helvete

SVAR

Besvart 13.10.2017 19:01:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Stressa? Appen SMART kan hjelpe deg

Du kan oppleve stort stress hvis du utsettes for en krise eller katastrofe, eller du kan kjenne økt stress om du har mye arbeidspress og oppgaver du skulle ha gjort. På SMART-appen finner du tips, råd og øvelser for å takle stress.

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
account_circle