Hopp til hovedinnholdet

 Spørsmål om hudkrem og rynker. Spørsmål om eksem. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente som tidligere har slitt med perorioal dermatitt i ansiktet( en periode over 4år) jeg gikk til hudlege og fikk medisin for dette, og han fortalte meg at jeg ikke måte bruke noen form for hudpleie når jeg hadde utslettet siden det var på grunn av hudpleie det kom. Det forsvant etterhvert, men hver gang jeg prøvde å bruke ansiktskremer så kom det tilbake igjen. Har nå gått to år fri for utslett, og vurderer å begynne med krem i ansiktet, for jeg er redd for å få rynker. Men jeg er også redd for at utslettet kommer tilbake. Så lurer jeg på. Trenger man egentlig ansiktskremer, eller holder det med å drikke mye vann, få i seg nok omega 3og frukt og grønnsaker for å holde huden fin? Og holde seg unna sol da så klart.. Jeg føler ikke at jeg trenger,for huden min fukter seg bra selv. men er redd for å få rynker hvis jeg ikke bruker krem...

SVAR

Besvart 17.10.2017 13:51:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.no – kvalitetssikret informasjon til ungdom

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle