Hopp til hovedinnholdet

 Spørsmål om allergi og om allergitabletter. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For litt over 1 måned siden så fikk jeg påvist hustøvmidd allergi (S-D1 Derm.Pteronyssinus:73.5* H(<0.35)) og litt allergi mot katt og gress. Fikk beskejd om at jeg hadde veldig høy verdi på blodprøven og skulle ta 1 tablett Aerius hver dag. Dette har jeg gjort. Har i tillegg gjort kraftige tiltak i hjemmet, lufte, vaske sengetøy hver uke osv. Har gjort alt man «skal» gjøre. Aerius tablettene hjalp med nysing og kløe, men ikke på tett nese. De siste 2 ukene har jeg begynt å klø og nyse igjen så har begynt å ta 2 Aeruis tabletter, en morgen og en kveld. Vet at jeg burde spørre legen om det, men er dyrt med legetime og vil ikke ha skolefravær. Hva synes du om å ta 2 Aerius om dagen? MÅ jeg gå til legen?

SVAR

Besvart 31.10.2017 13:29:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Reglene for fravær på videregående skole

Skoleåret 2020/2021 er det innført midlertidige endringer i fraværsregelen. I denne artikkelen kan du lære mer om hvordan fraværsgrensen fungerer, og hva de midlertidige reglene betyr for deg.

 

Les mer
account_circle