Hopp til hovedinnholdet

 Fryser og er alltid kald. Stiv lillefinger. Lenge siden mensen. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er en person som ALLTID er kald og grøssen. Jeg går som oftest med dunjakke inne når jeg er på skolen og har som oftest en ullgenser eller hettegenser under der igjen for å holde varmen. Men hendene mine de er konstant kalde til og med når der er sommer og varmt. De er kalde og lilla/blåaktig. Vær gang noen rører hendene mine kommenterer de at de er kalde. Når jeg skal ha prøve må jeg varme hendene mine under varmt vann for at jeg skal klare å skrive og holde blyanten lenge. Men nå i det siste har jeg merket at når jeg har vært ute så har lillefingeren min stivnet, slik at jeg ikke klarer å holde den sammen med de andre fingrene (den står bare rett ut). Etter en stund og etter at jeg har varmet den så blir den normal. Men dette er VELDIG irriterende! Burde jeg ta en tur legen?? Jeg er veldig tynn og strever litt med det å spise mat (vet ikke om det har noe å si) kan du svare på et spørsmål til? Jeg har ikke hatt mensen siden juni! Burde jeg bli bekymret over det?

SVAR

Besvart 31.10.2017 13:45:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle