Hopp til hovedinnholdet

Uønsket hårvekst i ansiktet (hos jente). Spørsmål om laserbehandling og pris.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg skal ta laserbehandling for hår ved ansiktet mitt. Det har jeg ønsket i en god stund,fordi jeg tok tabletter for akne (isotretinoin) og etter kuren tror jeg det ga økt hårvekst i ansiktet. Det plager meg fordi jeg syntes det vekker uønsket opperksomhet ved ansiktet mitt og jeg hater det. Det kan være pga hormoner osv, men testet meg hos legen for ulike årsaker, men alt er normalt. Hudlegen min mener tablettene ikke har en slik effekt men jeg er tror at det er på grunn av tablettene. Har sjekket rundt på nettet for ulike klinikker som kan utføre laser (diode). Mine foreldre er villig til å betale fordi de forstår hvorfor jeg ønsker dette. Men fordi jeg vet laser kan være dyrt, så lurer jeg på om jeg kan få det gjort billigere?Er det en måte jeg kan få det gjort billigere på siden jeg er ungdom? fastlege sier at hvis det har medisinsk årsak, så kan jeg få det dekket. Men det viser tester at det ikke er, så jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre Mvh Jente,17 år

SVAR

Besvart 03.11.2017 13:47:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Du bestemmer selv om du vil fjerne hår på kroppen og i ansiktet eller ikke. Her får du noen tips og råd om hårfjerning.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle