Hopp til hovedinnholdet

Kuler/klumper i huden på lårene og under armene. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 17 år. Jeg har noen kuler/klumper som stikker ut av huden nedentil, mellom lårene og under armene. Noen ganger klemmer jeg på dem, og da kommer det ut en hvit klump, litt væske og blod. Disse klør og er i grunn ganske vonde og ubehagelige. Trusen gnager på de nedentil og det gjør ganske vondt. Hva er dette og hvordan får jeg det evt bort? Har hatt dette problemet i ca ett år, men i det siste har jeg fått fler og større. De største jeg har er på størrelsen med en en kroning. Jeg er ganske redd for å dra til legen, så vil høre her først om dette er noe som bør undersøkes eller om det er noe som kroppen fikser selv. Jeg har lavt stoffskiftet men tror ikke det har noe med det å gjøre. Håper på svar!

SVAR

Besvart 11.12.2017 13:24:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle