Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om håravfall, om diaré, å være ukonsentrert osv. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 15. Jeg røyter mye, noe jeg merker når jeg lett drar gjennom håret eller bare sånn generelt. Jeg sliter med døgnrytmen min. Jeg legger meg ca 23.30 og våkner 7:30. På skolen er jeg veldig ukonsentrert. Jeg sover ofte etter skolen og har hodepine omtrent hele tiden. Jeg har lite matlyst og blir kvalm om jeg spiser noen ganger. Magen min er ofte ute av drift(diare etc). Nå nylig merket jeg en liten kul/mykt punkt på toppen av hodet mitt. Dette punktet preset jeg på å fikk en følelse av noe rennende kald veske inni hodet mitt. Jeg har skjønner jo at dette ikke er vanlig så spørsmålet mitt er hva dette kommer av og hva jeg evt bør gjøre.

SVAR

Besvart 17.12.2017 15:30:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som sover dårlig

Kroppen og hjernen din er avhengig av søvn for å fungere godt. Samtidig er det vanlig å ha søvnvansker. Her får du tips til gode søvnvaner.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle