Hopp til hovedinnholdet

Retter håret, og nå har det blitt kjempetynt. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15 år. Jeg har rettet håret helt siden julen 2006 - i ett sett; det vil si, nesten hver eneste dag. Jeg har prøvd å ta pauser innimellom i ca 1 uke. Og det lengste jeg greide var faktisk i 2 mnd. Men så ente det opp med at jeg begynte igjen. Men nå sliter jeg virkelig! Det er ubeskrivlig hvordan håret mitt er. Det er døds tynt fordi jeg mister utrolig masse hår. Før så hadde jeg så tjukk hår at jeg syns det ble alt for mye. Til og med folk jeg kjente syns jeg hadde så masse hår at de også syns jeg skulle tynne det ut. Men nå har jeg så tynt hår at foreldrene mine og jeg blir veldig bekymret over det. Til og med hårstråene har blitt veldig veldig tynne.Når jeg har vist frisøren eller andre det så har de rett og slett fått sjokk over hvor mye som faller av. Og det eneste folk anbefaler meg og frisøren + apoteket er "define" hår shampoo og balsam, for tykkere hår. Det hjelper meg faktisk mye. Men nå har jeg mistet så mye at jeg måtte klippe håret veldig kort. Så nå har jeg den akkurat ned til haken min.

Men spørsmåle mitt er da; Hva syns du jeg skal gjøre? - For meg er det ikke bare å slutte med rette tanga, for uten den ser jeg ikke ut i det hele tatt!
Men jeg har lovet meg selv og andre at jeg SKAL slutte, bare jeg får lenger hår. Og da lurer jeg på om dere vet hvordan jeg skal få den til å vokse og få tilbake det fine tykke håret mitt tilbake? - For den har nemlig sluttet å vokse.
Og de innerste hårstråene har blitt akkuratt som bomull. De står utrolig stygt sammen.

SVAR

Besvart 25.01.2009 10:38:56
account_circle