Hopp til hovedinnholdet

Ble tykkere i fjeset.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. For 5 måneder siden begynte jeg å ta p piller men sluttet etter 1 måned fordi fjeset mitt ble tjukkere. Ingen andre kroppdel, bare fjeset. Jeg har trent veldig hardt i 4 måneder og spist godt men fjeset mitt blir ikke tynnere. Jeg har 8% kroppsfett. Jeg er lei av at alle sier det ikke er meg på bildet som jeg har tatt for 5måneder siden. Også er jeg lei av at alle kaller meg for tjukk. Kan dere hjelpe meg og gi meg en løsning. Jeg må få tynnere fjes innen 6måneder. Løsningen kan være alt. F.eks noen andre piller. Plsss

SVAR

Besvart 12.01.2018 11:28:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
account_circle