Hopp til hovedinnholdet

Kul etter en ulykke; vil den gå bort?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg var i en ulykke for noen (2-3) år siden, hvor jeg fikk et kne i fjeset mitt, rett i mellom øyet og øyenbrynet. Jeg fikk en stor hevelse med en gang, og dro til legen. Han så at det ville gå bra, og at hevelsen ville gå ned etter 1-2 uker. Hevelsen gikk sakte ned, men den stoppet på en måte etter hvert, og jeg har fortsatt en liten kul over øyet. Så det jeg lurte på er om den noen gang vil gå vekk naturlig? Eller hvis den ikke går vekk naturlig, går det an å operere den vekk, eller noe sånt?

SVAR

Besvart 19.01.2018 15:31:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Ung.no – kvalitetssikret informasjon til ungdom

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

 

Les mer
account_circle