Hopp til hovedinnholdet

Hull i huden på størrelse med en liten øredobbe.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg oppdaget for noen dager siden at jeg hadde tynn hud i lysken/nærmere underlivet. I dag oppdaget jeg at det hadde kommer ett hull der, på størrelse med en liten øredobb kanskje.Det kommer ikke noe ut av det, men det er mørkt og litt rødt inni, ikke noe sår kun et hull. Det ser ut som jeg har hatt ett strekkmerke der før. Kan huden ha blitt så tynn st huden har sprekt opp? Og hva skal jeg gjøre? Kommer det til å lukke seg selv/Gro? Har ikke herpes eller noen kjønnssykdommer. Er veldig bekymret for hva dette kan være, men har ikke så veldig lyst å gå til legen med det.

SVAR

Besvart 20.01.2018 12:28:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle