Hopp til hovedinnholdet

Har fått utslett, spørsmål om dette er smitte fra tidl kjæreste. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg hadde fått meg ein kjæreste i oktober-november, og slo altså opp i slutten av november. Han har tydeligvis fått mangel på vitaminer blant annet Vitamin D, A, B etc. Så han hadde kviser glukose eller noe sånt (vet ikke helt) han hadde blant annet kysset meg på kinnet når vi var sammen. No begynner jeg å få utslett som han. Har en del røde prikker fra pannene og nedover med øynene. Venninne mine har lagt merke til det. Lurer på om jeg eventuelt kan ha blitt smittet eller om det er helt naturlig? Takk for svar. 

SVAR

Besvart 01.03.2018 14:36:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kviser – akne

Nesten alle får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle