Hopp til hovedinnholdet

Kan man fjerne arr?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Rundt da jeg var 15 år fikk jeg mollusker i området innside lår, rumpe og nærme kjønnsorganet. Jeg visste ikke hva dette var og tenkte det gikk over. Etterhvert ble de så store og vonde at jeg fikk problemer med hverdagslige ting.. jeg følte meg aldri vel og molluskene preget humøret mitt veldig. I dag sitter jeg igjen med store, dype arr.. noen steder er arrene så dype at huden stikker ut (de er altså synlige frå siden...) jeg synes dette er helt grusomt og har problemer med å vise meg i f.eks bikini på badeland/strand. Så mitt spørsmål er: hvem kan hjelpe meg med å bli kvitt arrene? Jeg vet ikke hvor mange arr det er, men det er mange! Jeg vet ikke hvordan jeg kan spør fastlegen min om hjelp og synes dette er skikkelig flaut.... er det f.eks mulig at jeg får dekt behandling for fjerning av arr? Hilsen ei som er utrolig lei av arrene sine...

SVAR

Besvart 02.05.2018 09:22:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle