Hopp til hovedinnholdet

Plaget med vonde kviser. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er en jente på 18 år som har begynt å få en del akne i det siste. Etter en lang periode med akne på barne og ungdomsskolen har jeg hatt en liten «pause» der jeg ikke har vært så veldig plaget med det. I det siste har jeg begynt å få store kviser som er ømme og vonde hvis man kommer borti. Har vært hos lege og der fikk jeg beskjed om at jeg bare måtte vente til det går bort. Er det noe jeg kan gjøre for å ta bort litt av den ømheten og er det noe jeg kan smøre på for at det skal bli mindre intenst? Det er mest av dette på høyre side av ansiktet og på haka, kan det være noe sammenheng med ting som skjer i kroppen eller dukker det bare tilfeldig opp på den siden?

SVAR

Besvart 13.05.2018 13:25:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kviser – akne

Nesten alle får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle