Hopp til hovedinnholdet

Jeg er bekymret for et sår som ikke gror. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en dissosiativ lidelse og PTSD og pga det sliter jeg med ukontrollert selvskading. For 5 uker siden fjernet jeg noen sting, men såret har gått opp, og vil ikke gro. Uten at jeg har pirket borti det har det nå begynt å "spise seg nedover" og såret blir bare dypere og dypere, følelsen i armen og fingrene er redusert og det prikker ned i fingrene. Var hos legen i dag som ikke visste hva som skulle gjøres, men henviste meg til en plastikkirurg. Spørsmålet mitt er da, hva kommer de til å kunne gjøre? Finnes det i det hele tatt noe å gjøre med det? Er så nervøs for dette, og redd de skal skjelle meg ut fordi det er selvforskyldt og ikke kunne ordne problemet.

SVAR

Besvart 18.05.2018 10:44:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
account_circle