Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ekle strekkmerker på innsiden av lårende, ved hoftene og på brystene. hvordan jeg best mulig kan skjule dem? eller helst fjerne dem?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!

Jeg har to spørsmål angående hud:

1) jeg har ekle strekkmerker på innsiden av lårende, ved hoftene og på brystene. de fikk jeg når jeg kom i puberten da kroppen plutselig bestemte seg for å bytte form... uansett, det jeg lurer på er hvordan jeg best mulig kan skjule dem? eller helst fjerne dem? så raskt som mulig og enkelt som mulig. har hørt om laserbehandlinger, men det skal visstnok være veldig dyrt?

2) pigment. nå før bikinisesongen kommer inn for fullt har jeg begynt å bruke en selvbruningskrem fra Dove. det er en fuktighetskrem med bruningseffekt i. er det sånn at fargen fra kremen fungerer som et underlag (som fra vanlig sol/solarium) når jeg soler meg ute, eller blir det på en måte "i veien for" solstrålene og hindrer at jeg blir brun? jeg har hørt begge deler nemlig, men vet ikke hva som er sant. eller er det kanskje sånn at selvbruningskrem ikke har noen effekt i det hele tatt?

takk for svar og ei flott side :-)

SVAR

Besvart 05.03.2009 21:36:07
account_circle