Hopp til hovedinnholdet

Jeg har mye hårvekst...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 19 år, og jeg har en relativt maskulin hårvekst. Jeg har derfor to spørsmål: 1. Finnes det noe som kan gjøre at hårveksten min stemmer mer overens med en feminin figur (f.eks. ikke hår på overarmene, overleppa osv.) 2. Det vokser naturligvis mye hår i underlivet også, spesielt på rumpa og mellom rumpeballene. Når jeg shaver mellom rumpeballene og på rumpa, blir huden irritert og kløende. Jeg synes dette er flaut når jeg skal ha sex, og lurte på om det var en spesiell måte jeg kan løse dette på. Mvh J19

SVAR

Besvart 16.06.2018 08:22:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Du bestemmer selv om du vil fjerne hår på kroppen og i ansiktet eller ikke. Her får du noen tips og råd om hårfjerning.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle