Hopp til hovedinnholdet

Jeg mister masse hår...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år. Jeg mister masse hår på hodet hver eneste dag. For meg så er det bare å dra ut masse hårstrå. Alltid når jeg grer meg kommer det også alltid mye hår på børsten. Et sted på hodet så har jeg en flekk der jeg har mistet masse hår. Jeg har vært på legen med det, men han sa bare at det kunne være pga hormoner.. hvis det ble større så skulle vi si ifra og bestille ny time. Nå har det blitt større, og jeg går aldri med løst hår igjen fordi jeg er redd for at folk skal se det. Jeg går alltid med hestehale og alle lurer på hvorfor.. vet dere hva det kan være?

SVAR

Besvart 18.08.2018 09:48:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mister du hår?

Hårtap er mer vanlig enn man skulle tro, både for menn og kvinner.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle