Hopp til hovedinnholdet

Har føflekk i rumpesprekken, er engstelig for føflekk-kreft.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har hatt en føflekk som er litt over huden (reist) så lenge jeg kan huske. Det som er er at den er på en veldig vanskelig og rar plass, på insiden av rumpen min. Jeg tok et speil og så inn der for og se og da så jeg at jeg også har 2 andre føflekker som ikke er reist men desse er litt sorte i fargen og den ene er oval. For 3-4 måneder siden viste jeg denne største til legen min og han sa den så helt normal ut men jeg har ikke vist han de 2 andre. Hva bør jeg gjøre? er veldig redd og dette er det eneste som holder angsten min oppe akkurat nå. Er det sannsynlig at dette er melanom i en alder av 17 på denne plassen? har lest så mange «skrekkhistorier» på nettet om føflekker i dette området.

SVAR

Besvart 27.08.2018 11:16:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
account_circle