Hopp til hovedinnholdet

Svetter mye, vil ha hjelp.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en jente på 15 år. Jeg svetter mer enn normalt. hvis jeg går til skolen eller bare gjør noe der jeg beveger meg svetter jeg. jeg bruker antiperspirant fra cosmica UANSETT! har prøvd å bytte men jeg liker cosmica sin best. Dro til legen for å snakke om mensensmerter, og da spurte jeg også om det med svette. Det eneste han sa var at jeg måtte bruke antiperspirant men jeg gjør jo det!!! jeg blir ofte svett øverst i pannen, ryggen og under armene og mellom puppene. må alltid ha en hettegenser eller noe slik at det ikke viser, tørr aldri å gå i grå genser/t-skjorte. finnes det noe som forhindrer svette????

SVAR

Besvart 31.08.2018 09:23:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Svette

I puberteten begynner du å svette. Hos noen lukter det mer enn hos andre. Det er helt naturlig. Her er noen tips til hvordan du kan dempe svettelukta.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle