Hopp til hovedinnholdet

Råd eller anbefaling mot kviser

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Eg sliter VELDLIG med røde, irriterte og nåken innbygde og nåken «vanlige kviser. Dei aller fleste er på kinnene og rundt haka. Eg har og nåken i panna og nåken på ryggen. Eg har så og sei prøvd alt! Basiron, ulike typer rens, eg har drukke masse vatn, fjerna sminken sikkeligt og for ca 3 månader sio begynte eg på diane p-piller. Eg har merka ingen forskjell endå, eg synst detta er veldig ubehageligt og eg er ikkje komfortabel med å gå uten sminke. Er det nåke eg gjer feil? Eller nåke eg burde prøva? Detta har pågått i ca 1-2 år. Eg trenge virkelig nåken råd eller ein anbefaling. Håper på svar❤️

SVAR

Besvart 29.08.2018 20:21:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kviser – akne

Nesten alle får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle