Hopp til hovedinnholdet

Har et bitemerke fortsatt, etter 2 måneder.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisan. Har en litt ivrig kjæreste, som elsker å bite meg — klager ikke, fordi jeg synes det er syyykt digg og kan noen begynne å mase om at han skal gjøre det. Har et bite-/sugemerke som han ga meg på rumpa. Dette var da i midten av juli, og det har ENDA ikke gått bort. Suge- og bitemerker er noe vi er veldig vandt med å få over store deler av kroppen, så det er ikke uvanlig for oss. Har hatt mange merker på rumpa tidligere, og disse har alltid gått vekk etter maks 1 uke, men dette merket er her altså enda, selv om det er 2 måneder siden jeg fikk det. Ser det klart og tydlig og vi vet at merket er etter at han ga med det suge- og bitemerket, men det har fadet litt. Hva er dette for noe? Hvorfor går det ikke vekk? Kan det være på en måte ett «arr» eller lignende? Hvis det er noe til hjelp for å finne ut svaret, så var jeg veldig mye ute i solen lettkledd tiden etterpå, og merket kan ha blitt utsatt for mye sol en periode.

SVAR

Besvart 01.10.2018 09:46:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er en fetisj?

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle