Hopp til hovedinnholdet

Problemer med sprukken og sår hud på fingre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har de siste fem årene hatt problemer med at huden på fingrene mine sprekker og lager åpne sår. Har vært til lege med det der jeg har fått til svar at det er en allergisk reaksjon og at jeg er allergisk mot katt, hund og hest. Nå har jeg ikke vært i nærheten noen av disse dyrene på ca. to mnd, men fingrene og fingertuppene mine ser nå verre ut enn noen gang og det er til tider veldig vondt. Bare det å vaske seg er blitt en overkomplisert greie i hverdagen min på grunn av dette. Det som jeg synes er så rart er at dette kommer og går helt av seg selv uten at jeg gjør noe som helst med det, men jeg har altså måttet leve mesteparten av de siste 5-6 årene med sprukken hud på fingrene og åpne sår. Jeg har sett meg lei av dette nå og etter at leger har påvist at jeg tydeligvis har en allergi, mot dyr som jeg ikke er i nærheten av til vanlig, som utløser dette så viser det tydelig inkompetanse hos norske leger.

SVAR

Besvart 01.10.2018 20:05:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle