Hopp til hovedinnholdet

Føler meg så stygg, og får ikke klippe panneluggen av mamma!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 12 år blir 13. Det er ikke Så lenge til jeg skal begynne på ungdomskolen. Jeg synes at jeg kler pannelugg jeg hadde det i en periode, men så sa mamma at jeg ikke skulle ha det lenger siden hun sa jeg ikke kledde det. Jeg hørte på henne, nå er det ca. Litt mer en ett halvt år jeg ikke hadde det. Idag spurte jeg mamma igjen, men hun nekter. Jeg føler meg skjempe stygg, men hun sier at jeg ikke får liv til og få det. Jeg har også kviser i pannen. Litt av grunnen til at jeg vil ha det, men nekter. Hva skal jeg gjøre får å overbesvise henne. Tro meg jeg har sakt alle grunner til at jeg vil ha det, men hun nekter. Dette er kanskje en litt rar sak, men jeg føler meg så innmari stygg.

SVAR

Besvart 16.10.2018 11:12:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kviser – akne

Nesten alle får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem?

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen – kroppen er ikke lenger den samme, og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle