Hopp til hovedinnholdet

Frykter jeg har fått en kjønnssykdom

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er kjempe redd. Jeg frykter at jeg har fått en kjønnsykdom eller at jeg har kreft. Jeg har aldri hatt sex, eller noe sånt. Men uansett, jeg har merket at jeg har fått en liten rød flekk ved starten på penisen om du skjønner. Og den blir større og mer rød om jeg strekker på den. Jeg er kjempe redd for at dette er noe farlig. Jeg nekter å snakke med mamma eller pappa. Den prikken kom rett etter at jeg onanerte. Burde jeg være bekymret?

SVAR

Besvart 24.10.2018 10:24:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
account_circle