Hopp til hovedinnholdet

Bivirkninger av medisin mot neglsopp?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en gutt som.sliter med neglesopp. Har vært til legen og gått på tabletter i noen uker, og skal det i et par måneder til. Har fått beskjed om at det tar en stund før det begynner å bli bra igjen. I dag la jeg merke til at jeg begynner å bli veldig hoven under nesten alle tærne. Trodde først jeg var paranoid, men ser nå at jeg definitivt ikke var det. Det føles nesten som om det er veskefylte blemmer, men det ser bare hovent ut. Har sett på nett, men finner ikke ut hva det kan være. Skal si ifra til mamma hvis det ikke forsvinner, men lurte på om noen vet om det er normalt og eller hva det kan være og om det kan være koblet til neglesoppen min. Det gjør heldigvis ikke vondt, men jeg er redd for at det kan bli verre

SVAR

Besvart 21.01.2019 20:43:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle