Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre med posene under øynene mine?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 16 år som sliter med hoven/poser under øynene. Dette drar veldig ned på min sjøltillit fordi jeg synes jeg er så stygg med det. Jeg har de posene hele døgnet rundt og de er verst på morgenen. De er synlige linjer som vises veldig godt uansett hvor jeg er. Av og til er de posene så store at jeg synes det er flaut å dra på skola på morgenen og dra ut generelt, fordi jeg er så stygg med de. Jeg får ikke til å sminke de bort eller få de bort på et eller annet vis. Jeg føler meg så mye styggere enn vennene mine som ikke har sånne poser under øynene og ser opplagt ut på morgenen. En annen ting er at jeg tørr ikke sove over hos venner / klassetur fordi jeg synes det er så flaut. Er det noe jeg kan gjøre for å få vekk disse posene for godt? Jeg synes det er så stygt og det drar så hardt ned på sjøltilliten min at jeg blir deppa. Nå i det siste har de vært helt jævlige Og jeg har følt meg trøtt HELE TIDEN. Så Plis hjelp

SVAR

Besvart 01.02.2019 13:51:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle