Hopp til hovedinnholdet

Jeg er drittlei livet. Hvordan kan jeg gå ned et par kilo?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år som bare rett og slett er drittlei livet...jeg har bland annet likt en i klassen helt siden 5 klasse og liker han fortsatt, jeg har prøvd å bare gi blaffen i han men hver gang jeg ser han med jenter så bare hater jeg meg selv, tenker at hvis jeg hadde vært sånn eller hvis jeg hadde sakt det og d så hadde han likt mg. Jeg er også ikke noe som helst fornøyd med kropsvekta mi...jeg er ca 1.66/1.67 høy og veier 78 kg....det er sykt mye! Jeg skjønner ikke hvorfor ... har masse kviser i ansiktet, på armene og mellom brysta? Jeg har prøvd å ta 25 Ibux eller paracetter men jeg tør aldri eller jeg gjorde det en gang men det skjedde ingenting. Jeg bare lurer på om du/dere har noen råd for hvordan jeg kan gå ned et par kilo uten å trene så sjukt mye for jeg har prøvd og trene men jeg klarer det ikke...og hvordan jeg får vekk kvisene? Jeg går ikke på noe sport pga vi ikke har så bra økonomi..:( hilsen en jente som virkelig trenger svar sjapt.

SVAR

Besvart 27.02.2019 13:59:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kviser - akne

Nesten alle får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem?

 

Les mer
attach_file

Tips til å spise riktig

Med forskjellige råd i media kan det være vanskelig å vite hva man skal spise for å være sunn. Se her hva Helsedirektoratet anbefaler.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Ulykkelig forelskelse

Du har kanskje opplevd at du har vært forelsket, eller ønsker å bli bedre venn med noen, men at denne personen ikke følte det samme som deg. Da er det viktig å huske på at det ikke er deg det er noe galt med.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie.

 

Les mer
attach_file

Jeg veier for mye– hva skal jeg gjøre?

Mange ungdommer tror at de er overvektige uten at de er det, mens andre tror de har en normal vekt, men veier enten for lite eller for mye.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle