Hopp til hovedinnholdet

Har kuttet meg i huden og lurer på hvor mye det er normalt at det blør?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg skjærte meg på lillefingeren imens jeg skrelte grønnsaker nylig. Drt blødde relativt "mye" i starten, da la jeg på kompress. Etter tre kvarter tok jeg kompresset av og vasket bort blodet som var på huden, men da begynte det å blø igjen. Det var ikke mye, såpass lite at det ikke renner ut av såret hvis du skjønner. Og det bare ble sånn, det var akkurat nok blod til å fylle såret. Er det normalt? Litt rart det skal begynne å blø hvis det skal blø såpass lite

SVAR

Besvart 15.03.2019 19:07:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle